روش تهیه خورش گوشت گوسفند و آلو خوشمزه

  • روش تهیه خورش گوشت گوسفند و آلو خوشمزه

    آموزش تهیه خورش خوشمزه گوشت گردن گوسفند و آلو را برایتان  داریم که میتواند یک ناهار خوشمزه در روزهای زمستانی باشد. 

    خورش گردن گوسفند، خوراکی بسیار خوشمزه است و وجود آلو دراین خورش خوشمزگی آنرا دو چندان می‌کند. با گوشت گردن، غذا های خوشمزه زیادی میتوان تهیه کرد و شما دراین مقاله با طرز تهیه یک نوع خورش گردن گوسفند با آلو آشنا خواهید شد.

    به جرأت میتوان گفت که لذیذترین قسمت گوشت گوسفندی گردن آن است و با آن میتوان خوشمزه ترین غذاها مثل خورش ماست مخصوص اصفهان، چلو گوشت مجلسی، و انواع خوراک را تهیه کرد. گوشت گردن گوسفند یکی از قسمت های مقوی و کم چرب است که شامل مقادیر زیادی امگا 3 و پروتئین مفید برای بدن بوده

    و از نرمی و مزه عالی نیز برخوردار است. گوشت گردن گوسفند را می‌توان در انواع خورش استفاده نمود. یکی از خورش های خوشمزه و مجلسی، خورش گردن گوسفند با آلو است که بعنوان نهار یا شام ودر میهمانی ها سرو می‌شود. دراین مقاله شما رابا طرز تهیه این خورش و خواص بی امثال آن آشنا می‌کنیم.

    این غذا برای 3 نفر مناسب است، دوران آماده سازی مواد 15 دقیقه، و دوران انتظار و پخت حدود 2 ساعت است.

    مواد لازم برای تهیه خورش گردن گوسفند با آلو :

    گردن گوسفند 600 گرم
    پیاز بزرگ 1 شماره
    سیر 1 حبه
    روغن 2 قاشق غذاخوری
    چوب دارچین 1 شماره
    برگ بو 1 شماره
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    رب انار
    1 قاشق غذاخوری
    آلو بخارا 1 فنجان
    زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه خورش گردن گوسفند با آلو :

    پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید، سپس آن رابا کمی روغن سرخ کنید.

    یک حبه سیر را له کنید و به پیاز اضافه کنید، کمی باهم تفت دهید و سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.

    گردن رابه پیاز و سیر اضافه کنید و باهم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب آن کشیده شود.

    خورش گردن گوسفند با آلو,پخت خورش گردن گوسفند با آلو

    گردن رابه پیاز و سیر اضافه کنید و باهم تفت دهید

    فلفل، چوب دارچین و برگ بو رابه مواد اضافه کرده ودر حد دو سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.

    3 لیوان آب جوش به مواد اضافه کرده و هم بزنید، درب قابلمه را ببندید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

    آلوها را خوب بشویید و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید. سپس در آب کش بریزید تا آب آن گرفته شود.

    وقتی گوشت نیم پز شد، آلو رابه آن اضافه کنید و برگ بو و دارچین را ازآن خارج کنید.

    دریک ماهیتابه کمی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید تا رنگ آن قرمز شده و بوی خامی آن گرفته شود.

    وقتی گوشت کاملا پخت، نمک، رب انار و رب گوجه تفت داده شده رابه آن اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت خورش جا بیفتد.

    خورش را در ظرف مناسب بکشید و با برنج سرو کنید.

    خواص آلو :

    دراین پست طرز تهیه خورش گردن گوسفند با آلو عرضه شد که خوراکی بسیار مغزی است و دارای خواص زیادی می‌باشد. از خواص آلو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    * آلوی مورد استفاده دراین غذا منبع آنتی اکسیدان است و مقادیر زیادی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن دارد که با خنثی کردن رادیکال های آزاد اکسیژن از رسوب چربی در رگ ها و بروز بیماری های قلبی عروقی می کاهد و احتمال ساخت سلول های سرطانی در بدن را کاهش میدهد.

    * آلو دارای فیبر زیادی است و برای بازرسی قندخون، پیشگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است و سوربیتول موجود در آن خاصیت ملین دارد.

    * آلو منبع پتاسیم است و میتواند در نظارت فشار خون موثر باشد.

    * آلو مقدار زیادی فیبر دارد که رشد و تکثیر باکتری های مفید را افزایش می‌دهد و از رشد باکتری های زیان آور در روده پیشگیری می‌کند. تخمیر فیبر در روده باعث ساخت اسید بوتیریک میشود که برای سلول های روده انرژی ساخت میکند و منجر به حفظ سلامتی دستگاه گوارش میشود.