آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی

  • آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی

    از میان پیتزاهای لذیذ ای که وجود دارد به شما نوع استیک آن را توصیه می‌دهیم که طبق فرمان زیر میتوانید آن را درست کنید. حاضر کردن مواد برای تهیه پیتزا استیک با فلفل دلمه‌ای و پیاز:

    مواد لازم:

    آرد به میزان لازم
    خمیر پیتزا 450 گرم
    روغن زیتون۵ قاشق چای خوری
    گوشت استیک 300 گرم
    نمکبه میزان لازم
    فلفل سیاهبه میزان لازم
    پیاز قرمز 1 شماره متوسط
    فلفل دلمه ای 2 شماره
    پنیر گودا 120 گرم
    جعفری1/4 پیمانه

    حاضر کردن مواد برای تهیه پیتزای استیک با فلفل دلمه‌ای و پیاز:

    ۱- از استیکی با پهنای دو و نیم سانتی‌متر بهره گیری کنید.

    ۲- پیاز رو پوست گرفته و نازک خلالی کنید.

    ۳- ساقه و دانه‌های فلفل دلمه‌ای‌ها رو جدا کنید و اون‌ها رو به شکل نوارهای باریک برش بزنید.

    ۴- پنیر رو رنده کنید. تقریباً به ۱ پیمانه پنیر رنده شده نیاز دارید. می‌تونید از پنیر مونتری جک هم بهره گیری کنید.

    ۵- جعفری رو خرد کنید.

    طرز تهیه:

    1. از گذشته فر رو با حرارت 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.

    2. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و نصف خمیر پیتزا رو به شکل یه بیضی 35 سانتی‌متری باز کنید. خمیر رو روی کاغذ روغنی در سینی فر بذارید و روی اون با قلمو 1 قاشق چای‌خوری روغن زیتون بمالید. نصف دیگه خمیر رو هم به همین روش حاضر کنید. اون‌ها رو برای حدود 14 دقیقه تا طلایی بشن در فر بپزید. در بین پخت سینی رو بچرخونید.

    3. در این میان استیک رو خشک کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به اون بزنید. در ماهیتابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا 1 قاشق چای‌خوری روغن گرم کنید.‌ استیک رو برای حدود 10 دقیقه تا به میزان پخت مورد نظر برسید, بپزید «در بین پخت اون رو بچرخونید». استیک رو روی تخته بذارید, با فویل آلومینیومی روی اون رو بپوشونید و بذارید برای 10 دقیقه استراحت کنه.

    4.در ماهیتابه 2 قاشق چای‌خوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و فلفل‌های دلمه‌ای رو اضافه کنید و به اون‌ها قدری نمک و فلفل سیاه بزنید. در ماهیتابه رو بذارید و اون ها رو برای حدود ۵ دقیقه بپزید «هر از گاهی مواد رو هم بزنید». در ماهیتابه رو بردارید و مواد رو برای 8 دقیقه دیگه تا کاملا نرم و قهوه‌ای بشن, بپزید.

    5. استیک رو نازک برش بزنید. برش‌های استیک, سبزی ها و پنیر رو روی خمیر پیتزا بریزید و پیتزا رو برای حدود 3 دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بذارید. گذشته از سرو جعفری خرد شده رو روی پیتزا اکران کنید.